Bine ai venit!

Aventura ta începe aici!

Casa 86 este o oază de liniște situată în apropierea celor mai importante puncte de interes ale orașului: Centrul Vechi, Calea Victoriei și Palatul Parlamentului - toate la doar câteva minute distanță. Fiecare apartament are un design interior modern și toate facilitățile necesare pentru un sejur relaxant în București. Această frumoasă clădire în stil Art Deco, recent renovată și consolidată pentru a îndeplini cele mai noi standarde de confort, vă va face să vă simțiți ca acasă, asigurând toate elementele unui sejur satisfăcător.

Despre noi

Am pus multă dragoste și entuziasm în amenajarea apartamentelor, pentru a vă face șederea la noi cât mai plăcută și să vă simțiți ca acasă în timp ce sunteți departe de casă. La CASA 86, cele 10 apartamente au fost complet renovate și echipate pentru a satisface cele mai rafinate nevoi de confort, eleganță și bun-gust.

TV cu ecran plat în living și în dormitor, baie privată, internet de mare viteză și nelimitat sunt câteva dintre elementele care vin să asigure un sejur confortabil și sigur! Bucătăria este complet utilată în cazul în care doriți să gătiți propriile mese. Toate articolele din casă sunt nou-nouțe și complet funcționale.

Restaurante, baruri, cluburi, magazine, mall-uri precum și o serie de repere turistice vă așteaptă în apropierea apartamentelor: Hanul lui Manuc - ultimul caravan-sarai din Europa; Palatul Parlamentului - a doua cea mai mare clădire administrativă din lume; Fântânile de la Piața Unirii - cel mai lung șir de fântâni coregrafice sincronizate din lume; Calea Victoriei - cea mai elegantă arteră din București care găzduiește principalele atracții ale Capitalei.

Dacă doriți o cazare de nota 10 în București, într-o locație bună, curată și liniștită, vă așteptăm la CASA 86!

Fie că veniți la sfârșit de săptămână sau în concediu pentru a vă petrece vacanța în București, ori cu interese de business, la CASA 86 vă întâmpinăm cu drag de fiecare dată pentru a vă oferi confort și bun gust, precum și profesionalismul unor servicii ireproșabile gândite pentru a vă face sejurul cât mai agreabil. Urmărește-ne pe social media pentru a rămâne la curent cu toate noutățile noastre!

În vecinătatea CASA 86 găsim:

 • centre medicale precum Monza Metropolitan Hospital (1,7 km); Clinica Medicala Recover (1,6 km); Centrul Medical Provita (0,02 km); Spitalul Victor Gomoiu (1,0 km); Spitalul Victor Babeș (1,1 km);
 • zone de recreere sportivă precum National Arena (1,4 km), Parcul National (0,85 km), Piscina Olimpică Lia Manoliu (0.9km);
 • zone de shoping precum MEGA MALL (1,7 km), MEGA IMAGE (0,44 km) sau (0,49 km), BUCUREȘTI MALL (2,6 km);
 • restaurante și baruri precum Dada (0,3 km), La Mama (0,37 km), Trattoria il Calcio (0,4 km), precum si Bd. Decebal cunoscut pentru terase și restaurante precum Modelier (0,45 km), Duman – Snap Bar&Lounge – Lolly Pop – Pink Café & Lounge ( 0,65 km) sau Promenada Splaiul Unirii (2,6km) cu celebrele #aici, JO Lounge, Naked Kitchen & Beach Bar, The Dock, Moon Braserie, The Clique Bistro, Boro Braserie asociate cu spectacolul “Simfonia Apei” al fântânilor din P-ța Unirii, cel mai frumos show de lumini, muzică și apă din Europa;
 • stație de METROU: P-ța Muncii (0,53 km);
 • stație de BUS&TRAM: Hurmuzachi (0,53 km); Mieilor (0,55 km); Delea Veche (0,4km).

Facilități/Restricții

 • Parcare
  Hotelul Casa 86 dispune de 5 locuri de parcare pentru un total de 10 apartamente. Deși locurile de parcare sunt gratuite, acestea nu sunt rezervabile și garantate. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați proprietatea.
 • Stație încărcare electrică (în curând)
 • Animale (NU sunt permise)
 • CCTV camera - holuri comune / recepție / curte
 • Loc de fumat (special amenajat în curte)
 • Wi-fi free
 • Check In ora 15:00
  Sunați la proprietate pentru a verifica eventualitatea unui check-in anticipat.
 • Check Out ora 11:00
 • Acceptăm cardurile de vacanță Pluxee, UP Romania și Edenred
Contact Casa86
Adresa:
Strada Agricultorilor, nr. 86, sector 2, cod poștal: 021494, București, România
Rezervări:
+40 748 253 109
Recepție:
+40 740 714 714
E-mail: